Een betrouwbare partner
           voor uw verzekeringen

Bedrijfsprofiel Vechtdal & IJsselland

Wij zijn een volmachtkantoor. Een aantal verzekeraars heeft op basis van deskundigheid en vertrouwen ons verregaande bevoegdheden verleend om namens hen op te treden. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met een eigen identiteit en onafhankelijk van verzekeraars en/of banken. Onze verdiensten bestaan uit een vergoeding voor administratieve werkzaamheden die wij voor de volmacht gevende verzekeraars uitvoeren.

Tot nu toe werken wij uitsluitend met ons zusterbedrijf Dommerholt & Ten Brinke B.V., die optreedt als bemiddelaar van financiële diensten. Formeel zijn wij een schakel tussen de assurantieadviseur en de verzekeraar(s). Maar omdat wij "familie" zijn en in hetzelfde pand zijn gevestigd, heeft dit voor de klant extra voordelen.

Deze zijn:

  • Snelle(re) polis afgifte.
  • Korte lijnen en persoonlijke contacten, waardoor minder kans op foutieve opmaak.
  • Deskundige en snelle schadeafwikkeling.
  • Snelle en deskundige afstemming van verzekeringszaken.

Door onze intensieve samenwerking met Dommerholt & Ten Brinke B.V. kan effectief en efficiënt worden gewerkt. Dit bespaart kosten en daardoor komt er meer ruimte en tijd vrij om u te adviseren.
Wilt u (meer) informatie of advies over een verzekering, neem dan contact op met bemiddelingsbedrijf Dommerholt & Ten Brinke B.V..

Wij beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM nr. 12003730) en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid nr. 300.001334).
Ons werk is administratief van aard maar desondanks is er een beroepsaansprakelijkheid verzekering gesloten met een verzekerd bedrag van 2,5 miljoen euro.

Eenvoudig contact opnemen

Bel naar 0523 - 272 077

Stuur een mail

Kom vrijblijvend langs op ons kantoor

Ik wil graag teruggebeld worden

Naam: *
Telefoonnummer: *
Voorkeurstijdstip: *